6sep,de aarde geeft,en evenzo de aarde neemt…

t is weer es tijd om op te stappen, een mens kan zich niet veroorloven om volledig opgevreten te worden door de muggen… die dooddoeners… klein maar o zo, venijnig…na het nuttigen van een ontbijt;DSC03109 de routine… motor laden, een kaksje, en terug op weg… van center naar de Adriatico, in de buurt van Ascoli Piceno… Corropoli…een ritje van 250km. elk zijn tempo, we vinden elkaar wel…DSC03121DSC03124

onderweg een omlegging,wegens wegenwerken…normaal een omlegging is een boosdoener, niemand is er voor te vinden, hewel, met graagte hebben we de omlegging doorstaan, ze mocht zeg maar , nog groter geweest zijn, ben eventjes van mijn melk geweest…zo schoon kan de aarde zijn…hoe ruw het ook kan zijn , zo schoon het kan zijn…we waanden ons in een andere wereld…DSC03148DSC03139.JPGDSC03145DSC03129.JPG

dit was de schoonheid, van moeder aarde…wreed kan ze ook zijn…DSC03181.JPGDSC03180.JPGDSC03177.JPGDSC03176.JPG

dit zijn de restanten van een volledig dorp, van de kaart geveegd, toen moeder aarde es schudde, we werden er stil van, het was wel het gespreksonderwerp, en iedereen hield er een bewustwording aan over… het zal u maar overkomen, je hele hebben en houden , zomaar je ontnomen…

zo kwamen we iets later als voorzien aan in ons volgende slaapplaatsje…

DSC03190.JPG

 

en zie je weer, morgen zijn we er weer, met nog meer….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.