10sep… Korfos en zijn muggen

DSC02645.JPGDSC02651.JPGgisteren na de middag aangekomen op de plaats van bestemming, prachtig badplaatsje, aan de kust, rustig ,geen toeristen, mooi huisje… allee wa wilt ne mens meer… de kinderen een half uurtje later als ons aangekomen, je kan het er bijna voor doen…DSC02637.JPG

na het verfrissend badje , es gaan kijken om plaatselijk een maaltijdje te gaan nuttigen… au bord du mer…het kan niet beter… tot je ineens overvallen wordt door zwarte kleine vampieren… de bloedzuigers… hetzelfde van in Italië, maar dan in tienvoud…gewoon onhoudbaar, de restauranthouders komen zelf met een zalfje naar buiten om ons te helpen …een ware invasie…mijn vrouwtje kwam in totaal 32keer op de lijst te staan, mijn dochter ook een vampierenaantrekster, ikzelf had er in begin niet zoveel mee te maken, to ze me ook gevonden hadden…een paar uur later was de plaag over… de mensen vertelden ons allen hetzelfde, t is omdat het een paar dagen geleden heeft geregend… ok dan, zal niet zolang duren dan…DSC02613.JPG

vandaag 10 september, prachtig weer, volop zon, geen zuchtje wind, ideaal om in de voormiddag boodschappen te doen, ons wat rustig te houden en dan later een strand wandelingetje te doen…zo gezegd ook zo uitgevoerd…de fotos laten zien wat ik niet met woorden uitgelegd krijg, DSC02621.JPG

na de mooie rustige wandeling, ff iets gaan drinken in een rustige lounge bar, rustig met de kids, onbezorgd…DSC02649.JPGDSC02662.JPGtot we natuurlijk geen rekening hadden gehouden met het uur der muggen… van 7h tot 9h… ge zou er van gaan lopen…er is ergens een verhaal  van een steen en een ezel…. iets van stoten ook…

DSC02467.JPG

als u morgen niets van ons hoort is t omdat we geen tijd hadden om u te laten meegenieten…

dan is t voor s anderendaags…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.