15-16sep bye bye Zorba, Napels zien en…

15sep, rustig de valiezen gemaakt en opgebonden op de motor, een laatste koffie in de plaatselijke bar, samen met de medereizigers, de reisroute zowat besproken, en dan ja , snif… de gort op he…het kon niet blijven duren…IMG_6438

DSC02963

de boottocht, ja wat kan je er over kwijt…. lees het verhaal van de opvaart achterstevoren en dit is zowat ons verhaal ook, rustige zee , goed geslapen, zou reizen dan toch vermoeiend kunnen zijn?…kortom… de terugvaart verliep vlekkeloos en rustig…

DSC02979

ons schip zag er goed uit…

DSC02964

DSC02970IMG_6474

aankomst Bari, terug een nonorganisatie van jewelste, een orgie van wanorde en chaos, t zal zo wel moeten zekers, de motor op en richting Salerno, op zoek naar de bergwand, v Amalfi, meer bepaald Cava di Tireni…idd op de bergwand, in een bocht met hellingsgraad om U tegen te zeggen…een blij weerzien, met Marcel onze “Siciliaan” ad interim…,

IMG_6498

IMG_0365[1]d eerste smalle doorgang richting hotel, bleek echter nog breed te zijn…het kon dus nog smaller…IMG_6499

we laten het niet aan ons hart komen….

morgen is er weer… meer….

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.