noordwaarts…

ontbijt: brood en confituur of smeerkaas, wat is me dat nu , iemand heeft hoogst waarschijnlijk verwittigd, dat er géén vlees mag bijzijn voor mij, … ok er waren ook croissants, maar ik eet dat niet…klagen mogen we wel niet doen, het was vers , voldoende, en de koffie was op de Belgische manier gemaakt, k bedoel, de lepel stond er niet in recht… ook een pluspunt toch…

richting de andere kant van de zon… een beetje Bourg en Bresse volgen , kwamen ze ineens uit de lucht vallen, allee hoe noemt dat nu weer, t is nat, en ze hangen niet echt aan elkaar, … druppels idd, en dikke, wij natuurlijk , in bijna lingerie, maar dan iets meer bedekt, ikzelf droeg de lederen broek, t vrouwke de short, maar beiden in T shirt, kijken om onder een brug te schuilen, maar niet gemakkelijk als er geen zijn, dan maar onder een afdak van een self carwash gaan staan…

enkele zware donderslagen, een paar lichtflitsen, en het zag zwarter…doen we nu ons kledij verder aan of niet…en je gelooft of niet, heb een jasje aangedaan voor ongeveer 4 km, t werd te warm, we draaiden gewoon verder rond de 30°, met andere woorden als je nat wordt van warme regen, ben je volgens mij zo nat niet…een andere optie was natuurlijk om de snelheid wat op te drijven, zo kreeg ik meer een aquatunnel rond het scherm, en bleef ik droog, mijn schat daarentegen,neen grapje, de droogte werd enkele keren onderbroken door een paar verloren gelopen druppels. who cares…

naarmate je meer en meer de bergen en haar regionen verlaat, zie je ook de natuur veranderen, waar het in de bergen zo groen kan zijn, zo dor kan je het zien op het platteland, zal wel een reden hebben, maar k wilde me daar niet druk om maken, moest op zoek naar ons kasteel, om mijn gemalin deze nacht eens het gevoel te laten hebben van een kasteeldame, ja zo zijn we ook wel he…

op dit moment zitten we in Chateau de la Berchère, Nuits st George, een pracht van een domein, maar het laat een beetje minder goed overkomen, en dit ligt mijn inziens aan de kasteeldame… vriendelijk ja, maar op een stuurse manier, zakelijk, en ook niets meer, als je ze een grapje verteld, doen haar mondhoeken een beetje pijn, het kan natuurlijk ook, dat ze onlangs een operatie heeft ondergaan, die dan blijkelijk niet goed gelukt is… allee, mijn mening he…

straks eens iets zoeken om te gaan eten, in de buurt, welke geen probleem zou mogen leveren… denken we toch…en de rest … dat zien we dan morgen wel weer…

Categorieën: 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.