T IS BESLIST…

2020-07-17T09:00:00

  dagen

  uren  minuten  seconden

tot

sardegna

Er stond bijna een reisje naar de “vikings” op t programma, de grote lijnen waren reeds getrokken , de hotelletjes in beraad genomen, de reis ging naar hoogste waarschijnlijkheid uitgevoerd worden met een mobil-home… laat ons zeggen dat we spreken van een zwak momentje in de motorbenen…tot er een telefoontje kwam van een eerdere medereiziger met de vraag of we al iets geboekt hadden met het oog op het volgende verlof… antwoord was enigszins weifelend, ” ja en neen” , “eventueel hebben we of Denemarken in het hoofd, of enigszins Sardinië”. wat Denemarken?… “wat gaat ge ginder doen?” ” euh Niks, is de bedoeling toch “… “neen Sardinië gaat het worden, en dan gaan we mee”… ah ok… Sardinië it is… Met andere woorden , wij gaan naar Sardinië… met de motor, en de boot, 3 motoren, 6 personen, cruisesnelheid volgens de bekende nieuwe boeteregels, en het is inderdaad, boete doen ,als je jezelf aan de nieuwe regels moet houden…

namen van de reisgenoten: Marcel en Carine ,Peter en Greta, Marleen en mezelf

de reis is gepland om van start te gaan op 17 juli, bij leven en welzijn , wel te verstaan,en het wordt wel degelijk een gemoedelijk reizen, we doen er 3 dagen over om in het zuiden van Frankrijk te geraken…als dit nu geen luxe in Progress is…enkele kleine dorpjes bezoeken “en passant”, kleine hotelletjes aandoen, proeven van de plaatselijke culinaire lekkernijen, je zou voor minder tekenen… bootje is ook al besteld, rendez-vous op zondagavond, in Toulon…aankomst in Sardinië de maandagmorgen, uitgeslapen en fris, allee da’s toch de bedoeling…

momenteel is er nog steeds enige twijfel omtrent de reismogelijkheid: er zit een stoorzender in de gelederen, met name een virus, welke heel de wereld in zijn macht heeft… covid19…

er is goed tot heel goed nieuws!!! de reis kan doorgaan , alle grenzen zijn geopend, er zijn nog wel bepaalde regels in acht te nemen, doch dit zal de pret niet bederven!!! we gaan ervoor. De motor heeft zijn onderhoud gehad, nieuwe schoentjes (banden), nieuwe remblokjes erop, alhoewel we niet zinnens zijn om veel te remmen… kortom, we staan te huppelen en te springen…

een uitprint van de heenreis tot Toulon

klik op mijn hoofd om route te zien…

de terugreis van Toulon richting onze barak over het massief centraal, een kwestie om in de vakantiestemming te blijven… of zoals wij denken… ’t moet maar zo geestig niet zijn…

klik op mijn hoofd om route te zien

naar onze slaapplaats…klik op mijn hoofd om de route te zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.