de eerste grens overschrijdende coronatest

17/07/2020, 8:50h motor klaar, bestuurder klaar, en eindelijk ook de passagier klaar, al bij al viel het mee, de passagier was maar 5 minuutjes later klaar als voorzien, een beetje verlies heb je altijd…

the beast

Met hetzelfde kleur in de lucht als de haren in de helm vertrokken naar de eerste rustplaats, goed voor een gezellige 370km, volgens de gps toestanden, hoewel deze precies een beetje doet als de politiek, niet correct dus…het werden er zeg maar een kleine 420 km… zoals reeds gezegd: een beetje verlies heb je altijd…

Tijdens de gehele rit , geen maar dan ook géén enkele noemenswaardige akkefietjes voorgehad, de medereizigers zelfs weinig of niet gespeurd, buiten de Peter, welke ergens een programmatiefoutje in de Gps had, waar ik voor 100% voor verantwoordelijk ben…k voel me totaal niet schuldig… een mens moet zijnen plan kunnen trekken…met deze dus ook ingecalculeerd…

Het verkeer was enorm meewillend, gemoedelijk, de wegen lieten het ook toe om heel vlot te rijden, de D wegen in Frankrijk zijn doorgaans beter berijdbaar dan de N wegen, minder verkeer , minder vrachtvervoer, en minder Camera’s, alhoewel dit niet altijd zo vanzelfsprekend is, en waar plaatsen ze dan wel de eventuele camera’s welke ze kennelijk op overschot hebben, ?… idd … ergens waar het enorm lekker bochtenwerk is voor motoren… pal te midden van een bocht… om van omver te vallen…

toch heel gemakkelijk en bijtijds in Dolancourt geraakt, in “le Moulin de Landion…

https://moulindulandion.com/

eens aangekomen, een beetje beter kennis gemaakt met de reisgenoten, en hun reiservaring tot zover, tijdens het nuttigen van een eerste natje…wachtend op een hapje, wel te verstaan, we leven onder een coronawet, welke nog steeds niet duidelijk is, oftewel… ook hier hebben de mensen ermee te maken, er is een strikt regime welke zoveel mogelijk niet gevolgd wordt… hoe kan het ook anders … de onduidelijkheid hieromtrent is zo duidelijk… dat iedereen twijfelt aan zijn capaciteiten van onthouden, of is’t onthouding…

een goed mondje gegeten en verder eventjes tijd gemaakt om een en ander te digitaliseren in de best mogelijke zin … en nu is het tijd om van ons woorden zinnen te maken… dus met deze …ik rol mijn mat op … en de rest is voor de volgende morgen, trouwens om 6h30 is er een zwempartijtje tussen Peter en ik… dat wordt een frisse start… als zeg ik het zelf….

Categorieën: 2020

2 gedachten over “de eerste grens overschrijdende coronatest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.