hoe zuidelijker, hoe dieper

18/07/2020 5:30h… voorzien van alles en eerst eens de weersomstandigheden uitchecken om de zwempartij te kunnen laten doorgaan… De Peter om 6h15 volledig klaar om zich te laten gaan… maar!!! een grote MAAR… er lag een deksel op het zwembad, deksels nog aan toe … wat nu gezongen… dat wordt dus een plonsje in het bad elk afzonderlijk en denken dat we een wedstrijdje zwommen… lukt ook… eindresultaat een kwartier later , beiden fris en gewassen klaar om zich naar de ontbijttafel te begeven…van een buffet is er in deze tijden geen sprake, verwacht wordt dat iedereen zich verplaatst in het bezit van een masker en het ook draagt…het is wennen koffie slurpen met een masker…

alles was vers, kwalitatief goed, uitgebreide keuze ?neen… maar reeds content met wat we hebben… de sfeer zat er in… de rit naar volgende plaats nog es doorgenomen, upgeload in de GPS en de eventuele back-up ook es bekeken… de GSP…(geplooid straten plan)…

alles komt dus goed… afspraak deze avond(namiddag )in Moirans… ietsje te noorden Grenoble… goed voor een 420km… een 6 uren rijden dus… of wordt het 7 uur…

de gekende zonnebloemen overal langs de straat, wuiven je na, de zon brak er door… een mens gaat gaan herleven , al zeg ik het zelf…en steeds wordt je ermee geconfronteerd, het is geen verlof als normaal… het verkeer is anders, de mensen benaderen je anders…het blijft een dubbeltje op zijn kant…al blijft een mooi land…

zeg nu zelf, het is een mooi land, met zijn rijke geschiedenis, met zijn uitgestrekte velden, grote landerijen, mooie kastelen, een pracht van routes om ons op uit te leven… het kan niet op…

ha ja, een mens zou het nog vergeten vermelden, na het ontbijt, hebben we de medereizigers de ganse dag niet meer gespeurd… precies of ze zijn van de aardbol verdwenen… in feite alle wegen leiden naar Rome, doch Rome staat niet op de planning… hopelijk leiden de wegen naar onze volgende slaapplaats…

ge zoudt er grijs van worden, of is t terug naar blond?…

rond 16.30 h aangekomen in ons boerenstulpje, waar we heel vriendelijk verwelkomd werden door zowel de dochter als de bazin, (blijkbaar een der eerste reservaties)sinds de COvid…

https://www.gites-de-france-isere.com/location-vacances-Chambre-d-hotes-La-Pastorale-a-Moirans

trouwens nog eventjes bij vermelden dat de volledige crew is aangekomen, met een uurtje verschil… flinke jongens toch…

nu toch eventjes moeten stoppen, de gelederen liggen al in dromenland, en het internet is een beetje aan de heel trage kant… voor morgen kan ik niks beloven , want als alles goed gaat zijn we op ‘das boot”… en k vrees een beetje voor een kabelverbinding …

Categorieën: 2020

Een gedachte over “hoe zuidelijker, hoe dieper

 1. Prachtige landschappen en vergezichten, alsook die watermolen, ik hoor al het geluid van het water!
  Prachtig weer zo te zien!
  Prachtige zonnebloemen!
  Prachtige mensen toeristen!
  PRACHTIG!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.