resumeren ter plekke

22/07 23/07 24/07 25/07 26/07/2020 Rondritten, genieten, zwemmen,ietsje drinken, eten, en slapen dat is zowat het gehele verhaal in korte bewoordingen, natuurlijk de dagen waren wel iets voller als deze uitleg…bvb we zijn eens op zoek gegaan naar de Flamingo’s… de enige flamingo welke we gezien hebben noemde Peter… blijkbaar moet je er zijn rond zonsopkomst of zonsondergang… klein detail… maar o zo belangrijk…dus een ritje van om bij de 320 km voor een biertje te drinken, er zijn ergere dingen…

mandenvlechters gaan bezoeken, in Castelsardo… in ieder deurgat zouden de dames manden vlechten, klaar als een klontje, niet dus, met een kluitje in riet gezonden , geloof dus niet alle boekjes…1 dame in haar deurgat voor pakweg een halfuurtje, wij hebben ze niet gezien , enkel de Peter heeft de dame in kwestie waargenomen. Eerlijkheidshalve kan ik er aan toevoegen, een ritje van om en bij 250km om een koel watertje te drinken , tja hier in de buurt is er naar alle waarschijnlijkheid geen koel water te verkrijgen…

Maar een heel groter maar… de wegen zijn hier ronduit heerlijk om te rijden, en alle geluk bovenop, we kunnen en mogen hier in vrijetijdskledij rondrijden, geen verplichtingen als in ons Belgenland, korte broek, korte mouwen, alles kan zelfs zee-sletsen…, tot zover het geschreven woord… de foto’s doen hun deel,

tot zover het inhaal manoeuvre van de voorbije dagen, deze namiddag een bootje gehuurd, om toch nog maar eens de zilte wateren ons te beurt laten vallen, de zonnespray in de aanslag, die lichtbol die hierboven hangt , kan nooit dezelfde zijn als bij ons, want die geeft al wat ie kan zou je zeggen, k vraag mij af of ze hier een speciale taks voor betalen…

morgen staat de eindmeet op het programma, huisje opkuisen, en de retour aanvangen, terug naar de werkelijkheid, met spijt in het hart weliswaar, kennis gaan maken met de leefbaarheid in coronatijden… hier in Sardegna, zijn ze er goed van gespaard gebleven…

tot de volgende afleveringen van het geschreven woord…

Categorieën: 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.