Het gezegende jaar 2019

laat het ons bescheiden houden, en gewoon vertellen wat er dit jaar te gebeuren staat, zonder de spanning op te drijven, … we zijn nu reeds , april in 2019, en op dit moment is er nog géén 100 m , op de teller bij gekomen en dit wegens prettige en minder prettige omstandigheden.

Wel is er met de vrienden reisgenoten overeen gekomen om dit jaar niet van elkanders aanwezigheid te kunnen genieten, dus gaan we dit jaar elk zijns weegs… ha ja, ik was aan het afwijken, om dus met de deur in huis te vallen, wij worden dit jaar gevraagd om omie , en opie te zijn…dus met andere woorden, worden we iets ouder, en grootouders… welke ook een reden is om iets minder te rijden met de bike… wil je er toch ergens bijhoren he…

Voor de vrijwillige volgers en kijklustigen, de volgende reis ;motorgewijs dan , is voorzien naar Sud de France.- streek Verdon, een klein snoepreisje…. +- 975km langs de departementale wegen, samen met de nieuwe oma, als naar goede gewoonte, enkel moet ik eraan denken om mijn tanden niet te vergeten, ook nieuw …

laat het ons verteld hebben, we proberen zoveel mogelijk de streek en de sfeer op het gevoelig plaatje vast te leggen… tot hoors , en tot ziens…

alvast een voorsmaakje van ons huisvesting…

hier sluit ik mijn voorlopig verhaal, de bedstee roept… en het is beter dat we er gevolg aan geven… de resterende bevindingen en ondervindingen zijn voor een latere tijdstip…u wordt op de hoogte gehouden( weliswaar niet letterlijk) dit kunnen mijn armen niet meer aan…

Categorieën: 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.