het vertrek, eindelijk…

5:40h reeds wakker, damned , te vroeg, koffie gezet, piske gedaan, en terug t bedje in…

6h 30… de wekker loopt af, doch de mama, heeft er geen oren naar…deze jongen is reeds volop bezig met het ontbijt, alsook de eerste picknick aan het voorbereiden, want zou heel graag tegen 8h op de moto zitten…de buren nog es gedag zeggen, en vertrekken…

hebben blijkbaar het juiste uur uitgekozen, geen opstoppingen op de weg, en eerlijk gans de weg , zeg maar aan 120 kunnen cruisen…brussel voorbij, tot de parking net voor Namen…daar een pisstopke voorzien en afspraak met de medereizigers …

in Luxemburg een stopke om te tanken, en ff de picknick te verorberen…en terug de weg op, langs de autosnelweg , via Metz, Nancy, en dan Epinal… vier rijstroken tot in Belfort … foto s werden niet genomen, want van een autosnelweg wordt je niet echt veel wijzer…de enige foto s welke er zijn zijn ter plekke genomen in Belfort…vanaf morgen zijn er meer bezichtigingen…

de dansende fonteintjes (klik voor foto/video)

 

 

40539707_315047862635241_7935781003753160704_n

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.