k heb de zon zien zakken …maar ook rijzen…

de overtocht van onze reis naar Sardegna verliep zonder problemen, enige papierbergen verzetten om te bewijzen dat je corona-vrij bent, is er bijgekomen, dit was zeg maar de enige extra controle… is dit afdoende??? wie zal het zeggen… masker verplicht aan boord?… ja, vind ik maar normaal… buiten op de terras , niet , zolang de afstand gerespecteerd wordt… tot je aanmeert… dan is er precies géén respectabele afstand meer nodig…tja zal wel zo moeten zeker…

de piloot verlaat het schip… in volle vaart… stel u eens voor bij een woelige zee…

wij hadden een heel kalme zee… kalme vaart, rustige nacht, en goed uitgeslapen, een ontbijtje genuttigd om er een goede dag te kunnen van maken… de rest van het verhaal kan je volgen op de volgende belevenis…

Categorieën: 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.